2013. június 30., vasárnap

A csodacsepp...

Szeretettel ajánlom mindenkinek!



MOKSA ELIXÍR NYÍLT WEBKONFERENCIA – minden hónap első hétfőjén!

2013. július 1-jén, hétfőn 20 órától nyílt webkonferencia lesz. Bárki jöhet, ingyenes! Lehet kérdezni is egyenesen a Moksa megalkotójától! Szeretettel várunk minden kedves jelenlegi- és leendő ajánlót, fogyasztót. Szólj ismerőseidnek, barátaidnak, hogy a Moksa Elixír híre minél több emberhez eljusson.

2013. június 26., szerda

Moksa Elixír. Világszenzáció!

Te már fogyasztod?


64 ÉLETHELYZET

mely a kína bölcsek szerint, minden ember életében, legalább egyszer előfordul.

A Moksa Elixír mindegyikre gondosan válogatta össze a virág eszenciákat, mely az alább felsorolt élethelyzetekre kínál érzelmi blokk feloldást.

2013. június 25., kedd

Jupiter jegyváltása.

Holnap reggel 2 óra 39 perckor a Jupiter átlép a Rák jegyébe, 2014-ig ott is marad.



Jupiter jelképezi a derűt, az optimizmust, a nagylelkűséget, őszinteséget, sikerességet,a hitet. Az életbe vetett bizalmat, szerencsét, bölcsességet, megbízhatóságot, jólétet, gazdagságot, növekedést, igazságosságot, jóindulatot és bőséget.
Negatív hatásai: élvezetek rabja, lusta, önelégült, hajlamos önhatalmúlag átlépni a határokat, testi szinten hízásra hajlamosít.

Mivel a Jupiter emelkedésben van a Rák jegyében, jól érzi magát. Nagyra értékeli a mély érzéseket, a szeretetet, a megbocsájtást.Arra törekszik, hogy védelmezze a gyengéket a gyámoltalanokat, jóval jutalmazza a rosszat. Ráérez mások lelki szükségleteire. A háztartás a család és a haza fontos számára.

" Szeresd magad, hogy szeretve légy! "

Orosz Mária Nefertiti

2013. június 23., vasárnap

Telihold




A telihold és az azt követő pár napot sokan nehezen viselik el, érzékenyebbek, feszültebbekké válnak. Ilyenkor sajnos fel szoktuk nagyítani a problémáinkat. Mindez megoldható ha jobban odafigyelünk másokra, megértőbbé, toleránsabbá válunk. Lehetőleg fontos döntést most ne hozzunk.

Tudom ajánlani a Moksa Elixírt, ha szeretnél nyugodtabb stresszmentes napokat élni.

Itt rendelhetsz:

http://nefertitihaza.moksaelixir.hu/moksa/net/wellcome.php


" Szeresd magad, hogy szeretve légy! " Áldás!

Orosz Mária Nefertiti