2011. július 4., hétfő

Állatövi jegyek. 1.

Kos
március 21. - április 20. Uralkodó bolygó: Mars. Tűz elemű.

Lendületes, gyors észjárású, Őszinte, határozott, és impulzív. Bátor, vakmerő, magabiztos. Heves és lelkes. Függetlenségre vágyó. Központi törekvése, az " én " kibontakoztatása. Fáradhatatlan, bátor úttörőnek tartják. Szeret kezdeményezni.

Bika
április 21. - május 21. Uralkodó bolygó: Vénusz. Föld elemű.

Kedélyes, törvénytisztelő, kitartó, lelkiismeretes, kedveli az élvezeteket. Birtokolni nagyon szeret ( pénzt és minden anyagit). Lehet makacs, féltékeny. Akit bizalmába fogad, azt szereti, és hűséges hozzá. Szeret szilárd talajon állni, a biztonság nagyon fontos számára.

Ikrek
május 21. - június 21. Uralkodó bolygó: Merkur. Levegő elemű.

az Ikrek a sokoldalúság jegye. Gyors felfogóképességű, okos, humoros. Lehet felületes, vagy csak kíváncsi. Törekszik a változásokra. Szeret utazni, közlekedni. Lételeme, a nyüzsgés, olyan mint a higany.

Rák
június 22. - július 22. Uralkodó bolygó Hold.  Víz elemű.

Otthonszerető, érzékeny, védekező, gondoskodó hajlamú. Az állatöv romantikusa. birodalma a család, mely igazi védettséget nyújt neki. Fontos számára a haza. Mély érzelmekre való képessége, az őszintén szeretni tudók közé emeli. 


Oroszlán
 júlis 23. - augusztus 22. Uralkodó bolygó: Nap. Tűz elemű.

Uralkodó típus, és jószívű.Királyi jegy, szeret ragyogni, középpontba lenni. Felelősségteljes, és segítőkész. Nagylelkű, védelmet nyújt másoknak. Szabadságszerető. Lehet parancsoló, öntelt, hiú, lusta, nagyon büszke.

Szűz
augusztus 23. - szeptember 22. Uralkodó bolygó: Merkúr. Föld elemű.

Ösztönösen különbséget tud tenni az egészséges és az egészségtelen, a hasznos és a haszontalan, az értékes és a káros között. analizáló, tiszta, rendszerető, szorgalmas, pontos. Nagyon vigyáz az egészségére, nagyon kritikus.Lehet szőrszálhasogató, kicsinyes, túl pedáns. 

Nefertiti 

       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése