2011. július 2., szombat

Angyalok Csillagnemzettsége


Talán ez a Csillagnemzettség, amely az emberek lelkéhez a legközelebb áll. Oly régóta vannak jelen szívünkben, imáinkban, fohászainkban. Az angyalok csillagnemzettségének tiszta fénye elkíséri az embert születése óta. Őrangyalaink vigyáznak ránk és azt mondjuk ha egy gyermek meghal, angyal lesz belőle. Az Angyalok Rendje különböző feladatokat ellátó angyali lények. Kinek kinek nagyobb Erőtere és Hatóereje számunkra hierarchikus lépcsőként jelenik meg. E csillagnemzettség hivatott segíteni , gyógyítani az emberi lélekcsaládot  kérésünkre, és hozza el  Teremtő Egy Szent Istenünk Igéjét a Földi Rendbe és a Földi lélek családhoz. Közvetítik szívünkből kiáradó kérés és óhaj energiákat, hogy a szinkronicitás (véletlenszerűség) által imáinkra választ hozzanak, lehetőségeket tárjanak elénk.
A Most energiáiban a Védelem legfőbb angyala Mihály Arkangyal  a Magyar Nemzet védő angyala Gábriel Arkangyal valamint  2008.12.27.-étől MIDÁR arkangyal a magyar lélekcsoport vezető hangjaként jelenik meg és hozza el számunkra azt az energiát, mire legnagyobb szükségünk van. Kérjük őket, hogy a Védelem és a Tisztítás energiáival segítsenek az egyes embernek, a Magyar Nemzetnek és a Földnek az egyensúly megtartásában.
Az elementálok és a dévák is az Angyali hierarchia részei. Az elementálok az emberek szeme előtt ritkán, megjelenhetnek: ködszerű foltok, felvillanásokban.
A törpék, manók, tündérek, faunok, szilfek (légi szellemek), szalamandrák (tűzszellemek),  a sellők (vízi szellemek) is az angyali rendbe tartoznak.
Az elementálok szoros kapcsolatban állnak a Földdel és a Négy Elemmel. Vannak közöttünk kiknek felvállalt feladata a velük való kapcsolódás hogy a Föld embereken túli élővilágát egyensúlyba tartsák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése