2011. július 5., kedd

Állatövi jegyek. 2.

Mérleg
szeptember 23. - október 22. Uralkodó bolygó: Vénusz. Levegős elem.

A Mérleg a harmónia jegye. A formák harmóniája a művészetben, a designban, az érintkezési formákban, különösen a szoros emberi kapcsolatok: barátság, házasság, partnerkapcsolatok harmóniája. " Te - vonatkozású", fontos számára a társ. A viszályt ki nem állhatja.


Skorpió
október 23. - november 21. Uralkodó Bolygó: Mars és Plútó. Vizes elem. 

A skorpió a mélység és a szélsőségek jegye, az ő világa a titokzatos mélység. Érzéseiben csak a végleteket ismeri, pld. a szerelmet és gyűlölet. A középút távol áll tőle. Hatalmas lelkiereje van, melyet gyógyítással, vagy   segítéssel mások javára tudnak  fordítani. Erős a felelősségérzete, és az önuralma. Élet - halál kérdései foglalkoztatják. Zárkózott.

Nyilas 
november 22. - december 21. Uralkodó bolygó: Jupiter. Tüzes elem.

Nagyon szeret utazni, teszi ezt azért, hogy idegen kultúrákat megismerjen, tovább képezze magát, és tágítsa horizontját. Belül mélyen vallásos ember. Erőteljesen benne van az igazságosság érzése. Erős a jogi érzéke. Szabadságszerető, optimista és lelkes. Vidám, erős önbizalmú, társaságkedvelő. Lehet túlzásba eső, szalmaláng.


Bak
december 22. - január 20. Uralkodó bolygó: Szaturnusz. Föld elem 

Fáradhatatlan, szorgalmas, alapos, megbízható, önálló, keményen dolgozó, gyakorlatias, sikerorientált,  hűséges társ. Hajlamos síkra szállni a törvény, a rend, a normák és a struktúra érdekében. Lehet kemény, mogorva, zárkózott.

Vízöntő
január 21. - február 19. Uralkodó bolygó: Szaturnusz és Uránusz. Levegő elem.   

Megdönti a régi értékeket, hogy újakkal helyettesítse. Önfeláldozó, értelmes, gyors döntések és tettek jellemzik. Emberbarát, lelkiismeretes, szabadságszerető. Független, nem viseli el a korlátokat. Lehet kiszámíthatatlan, türelmetlen, különc.


Halak
február 20. - március 20. Uralkodó bolygó: Jupiter és Neptunusz. Vizes elem.
 

Segítőkészsége miatt nagy áldozatokra képes. Gyakran mozgatja a határtalan részvét érzése. Ez a nagy lelki segítők jegye, meg tudják hallgatni a másikat, megértik anélkül, hogy értékelnék. Önzetlen, szolgáló szeretet és áldozatkészség jellemzi. Lehet zavaros, ingadozó, nem egyenes.

Nefertiti 











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése